Beurs en sponsoring WindDays 2019

Als partner van de WindDays 2019 kunt u zichzelf uitstekend profileren binnen de Nederlandse windsector. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor u, neem contact met ons op via info@winddays.nl of +31 (0)30 231 6977.

 

Partners WindDays 2019

Beursvloer

De beursvloer van ongeveer 2300 m2 biedt ruimte aan 54 standhouders. Bekijk zelf de mogelijkheden voor een stand (en neem een optie of boek) via ons online systeem, of neem contact op met ons beursteam Erik en Danielle om samen te kijken wat een geschikte plek voor u is. U kunt ons bereiken op: exhibition@winddays.com of +31 (0)30 231 6977.

Deelname mogelijkheden voor Advocaten, Financiers en Start-ups

Speciaal voor partijen die niet over de middelen beschikken om twee dagen lang een volledige stand te bemannen hebben wij nog twee speciale ruimtes op de beursvloer gemaakt.

Speciaal voor Advocaten & Financiers hebben wij een lounge ontwikkeld waarbij zij en de conferentie kunnen bezoeken, en extra aandacht krijgen op de beursvloer. Lees hier meer over de details.

Ook voor start-ups hebben wij (opnieuw) een speciale zone ingericht waar zij zich aan de windsector kunnen presenteren. Kijk hier voor alle details hiervan.

De volgende partijen zijn al aanwezig op onze beursvloer:

Klik op de logo’s om te zien waar de partijen staan op de beursvloer.