Start-up zone

Wegens succes keert de start-up zone dit jaar terug naar de WindDays. Afgelopen jaar hebben zes start-ups zich gepresenteerd met hun vernieuwende ideeën om de wereld te veroveren. Dit jaar bieden wij graag opnieuw deze kans, in iets gewijzigde vorm.

Wat zit er inbegrepen bij deelname aan onze start-up zone?

  • 1,5m aan achterwand om zelf aan te kleden met bijvoorbeeld een poster of roll-up banner
  • 2x 2 dagkaarten voor de beurs
  • Ruimte om folders neer te leggen
  • Aandacht in onze laatste nieuwsbrief voor de start van het event voor alle deelnemende start-ups
  • Een kort bedrijfsprofiel onderaan deze pagina

De organisatie van de WindDays zorgt voor verdere aankleding van de zone met onder andere een aantal zitgelegenheden. Er is beperkte ruimte voor het tonen van schaalmodellen, neem contact op voor meer informatie.

De kosten voor deelname aan de start-up zone zijn €795,- excl. BTW. In totaal zijn er 8 plaatsen beschikbaar in de start-up zone.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden via exhibition@winddays.com o.v.v. Start-up zone. Plekken worden vergeven op tijdstip van aanmelding. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij dit e-mailadres.

Wie staan er?

MedAssist.online

We believe everyone deserves the best medical care possible. Even when no doctor is around.
We help you to provide critical medical care when it matters most. To anyone-anywhere-anytime
Our solutions support your crew. When out at sea or in remote areas.
Our solutions are simple, reliable and affordable. Based on mobile devices. Our award winning skills application uses HD photos & video to instruct how to carry out essential medical procedures.
Safely and Succesfully. MedAssist.online: Bring your crew back Home – Safely.
www.medassist.online

EAGLE-ACCESS

EAGLE-ACCESS BV (EA) heeft voor het offshore overbrengen van mensen en goederen, het EAGLE-ACCESS Systeem ontwikkeld. Het eerste prototype wordt gereed gemaakt voor productie. Eind 2019 zijn de sea trials gepland en wordt het prototype in gebruik genomen.
Het EAGLE-ACCESS systeem kenmerkt zich door het lager operationele kosten, gebruiksgemak, het geringe gewicht en de snelle return on investment.
www.eagle-access.nl

Albatrozz

Learning by nature!
Een nieuwe dimensie aan de vleugels van windmolens, waarbij de natuurlijke bewegingen van een albatros zijn toegepast, levert aanzienlijk meer energie op!
De “albatros techniek” heeft als grote voordeel dat ze werkt bij lage windsnelheden. Het rendement van windmolens zou daardoor met maar liefst 25% kunnen stijgen. Dat zou kunnen betekenen dat er veel minder turbines nodig zijn om dezelfde hoeveelheid elektriciteit op te wekken. www.albatrozz.eu is een coalitie van Rijksuniversiteit Groningen, RG-projecten en EmpowerMi en wil deze techniek de volgende stap naar de markt laten maken.
www.albatrozz.eu