Conferentie WindDays 2019

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma van de WindDays 2019, waardoor wij u nog niet alles kunnen vertellen. Wel kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten.

 

Openingssessie

 

In de openingssessie zullen grote namen uit het bedrijfsleven hun visie geven op de toekomst van windenergie, gerelateerd aan het thema ‘Zonder vraag, geen aanbod?’ Zij zullen onder andere ingaan op de kansen, maar ook op de uitdagingen waar de sector voor staat.

 

Subsessies

 

Na de openingssessie kunt u kiezen uit een track die het beste past bij uw interesses. In iedere ronde bieden wij een sessie aan gericht op een specifiek onderwerp in de trackĀ  Wind op Land, Wind op Zee of Overkoepelende onderwerpen in de wind. Naast een verdiepende sessie met meerdere sprekers bieden wij mini masterclasses aan en gaan wij in debat met u over specifieke subonderwerpen, zodat u het meeste uit uw dag kunt halen.

 

Slotsessie

 

De slotsessie zal voor iedereen toegankelijk zijn, en o.a. een korte terugblik bevatten op de conferentie. Aan het programma hiervan wordt verder nog gewerkt.