Het deelnemen aan een beurs met een stand kan voor sommige bedrijven iets te veel van het goede zijn. Dat is best jammer, want een beurs is het ideale moment om te laten zien dat je (ook) actief bent in de sector, zoals nu in de wind. Bij de WindDays hebben we daar een mooie oplossing voor bedacht, voor zowel advocaten & financiers als voor start-ups namelijk de;  Finance & Legal Lounge en de Start-up Zone.

Financiers & Legal Lounge

Advocaten en financiers zijn vaak druk bezette mensen. Zo ook tijdens de conferenties. Voor hun zichtbaarheid is dit echter minder goed. Daarom hebben wij voor hen de Financiers & Legal Lounge ontwikkeld. Een lounge speciaal voor deze partijen, waar zij zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld. Tijdens de sessies van de conferentie bent u deelnemer hieraan, en tijdens de pauze kunt u uw gasten ontvangen in de lounge.

Meer informatie over deelnemen aan deze lounge vindt u hier.

Start-up zone

Voor start-ups zijn de kosten vaak een barrière om deel te nemen, terwijl een beurs juist de ideale gelegenheid is om snel marktonderzoek te doen met een model en om snel nieuwe mensen te spreken. Ook hen willen wij graag hierbij helpen met onze start-up zone, de plaats voor innovatieve ideeen in de windsector.

Meer informatie over deelname aan de start-up zone vindt u hier.

Let op, bij beiden is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!