WindDays 2019

(11), 12 en 13 juni, WTC Rotterdam

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 12 juni 09:00 – 18:00
Donderdag 13 juni 09:00 – 18:00

In 2019 keren de WindDays terug naar het WTC Rotterdam.  Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat bestaat uit een conferentie en een beurs, verbindt belanghebbenden binnen de Nederlandse windsector en geeft daarmee een belangrijke impuls aan de ontwikkeling van windenergie op land en op zee.

Luister, discussieer en leer! 

De conferentie biedt de bezoekers de kans om (actief en passief) kennis te delen over de huidige stand van zaken en toekomstige ontwikkelingen binnen de sector. 

Onder het thema: ‘Zonder vraag, geen aanbod?’ worden actuele onderwerpen besproken in het kader van Werkgelegenheid & opleiding, Finance, Ecologie & omgeving, Klimaatakkoord, Industrie, Wet- en regelgeving, Supply chain, Innovatie en kostenreductie, Smart Grids, RES en PPA. De inhoudelijke sessies op de WindDays 2019 worden aangeboden in de vorm van een plenair gedeelte, debatten en mini-colleges. Hiermee bieden we naast informatie en kennisdeling op grote actuele onderwerpen, ook diepgang op specifieke deelgebieden, gericht op de uitdagingen voor de windsector van de toekomst. 

Nieuw in 2019! Meer voor minder 

Netwerken is een belangrijke pijler van de WindDays. De WindDays beurs biedt bezoekers en deelnemende standhouders de mogelijkheid om hun netwerk te onderhouden, waarbij zichtbaarheid wordt geboden aan bedrijven en instanties, hun propositie, en hun actuele projecten en (technologische) ontwikkelingen. Door een aantrekkelijke daling van de toegangsprijs en gratis klantenkaarten voor onze standhouders, verwachten wij in 2019 een goedbezochte beursvloer. Ook nieuw in 2019 is de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies en een spetterend netwerkdiner op een bijzondere locatie in Rotterdam. 

Wie mag de WindDays 2019 écht niet missen?

De WindDays zijn gericht op de gehele waardeketen binnen de wind op land en wind op zee sector: Projectontwikkeling & Exploitatie, Bouw, Constructie & Transport, Fabricage, Educatie, Energiecoöperaties, Advies & onderzoek, Kennisinstellingen, Juridische & financiële dienstverlening, Onderhoud & veiligheid en Overheid. De WindDays bieden voor ieder wat wils; voor geïnteresseerden in de windsector in het algemeen, voor wind op zee en voor wind op land. Met drie duidelijk afgebakende tracks krijgen de bezoekers waar voor hun geld met een afwisselend programma dat afgestemd is op hun specifieke interessegebieden. 

Hoe kunt ú meedoen? 

Met een stand op de beursvloer zet u uw bedrijf stevig in de spotlight. De standverkoop gaat hard, maar er zijn nog enkele plaatsen over. Kijk hier naar de beschikbare stands, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoekt u een manier om te genieten van optimale zichtbaarheid voor uw bedrijf, op de beurs en binnen het conferentieprogramma van de WindDays 2019? Word dan partner! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De registratie voor conferentiepassen en toegangskaarten voor de beurs is inmiddels ook open, en vindt u hier. Meld u aan voor onze nieuwsbrief (aan de rechterzijde van deze pagina) om op de hoogte te blijven van belangrijke data, updates over het programma en sponsors & sprekers.