Save the date!

Dit mag u zeker niet missen: de WindDays op 13 en 14 juni 2018! NWEA en TKI Wind op Zee nodigen u uit voor de tweedaagse conferentie en beurs met dit jaar als thema:

Wind: Europe’s future energy supply

 

Wind op land en op zee

Alle actuele thema’s en uitdagingen voor zowel wind op zee als wind op land komen  uitgebreid aan bod. In 2016 waren de WindDays in het WTC in Rotterdam met ruim 3.000 bezoekers en 70 stands een groot succes. Hoogtepunt was het bezoek van minister van Economische Zaken Henk Kamp. Dat succes gaan we in 2018, opnieuw in het WTC in Rotterdam, overtreffen!

Wilt u een stand op de beurs?

De beursvloer van ongeveer 2300 m2 biedt ruimte aan 70 standhouders. Download hier meer informatie over de beursmogelijkheden. Neem contact op met ons beursteam Rolf, Erik en Danielle om samen te kijken wat een geschikte plek voor u is. U kunt ons bereiken op: exhibition@winddays.com of +31 6 54 73 29 61.

Wilt u extra opvallen?

Als sponsor kunt u extra opvallen tijdens de WindDays. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u bedacht. Maar we staan zeker ook open voor uw ideeën rondom sponsoring. Download hier meer informatie over de sponsormogelijkheden. Of neem contact op met CRM Manager Daniëlle Veldman van NWEA via: info@winddays.com of +31 6 54 73 29 61.

Altijd het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rondom de WindDays 2018? Blijf de website in de gaten houden, schrijf u hiernaast in voor de nieuwsbrief of volg ons op Twitter.