Organisatie WindDays 2018 raakt op stoom!

Met de succesvolle WindEurope conferentie nog vers in het geheugen, zijn NWEA, TKI Wind op Zee, Pondera Consult en Bosch & van Rijn alweer druk bezig met het voorbereiden van de WindDays 2018 beurs en conferentie op 13 en 14 juni in het WTC in Rotterdam. Het programma begint vorm te krijgen en de eerste toezeggingen van sprekers druppelen binnen. Ook zijn de eerste stands geboekt. Doet u ook mee aan dit niet te missen evenement?

De beursvloer van ongeveer 2300 m2 biedt ruimte aan 70 standhouders.  Download hier meer informatie over de beursmogelijkheden. Neem contact op met ons beursteam om samen te kijken wat een geschikte plek voor u is. U kunt ons bereiken op: exhibition@winddays.com of +31 (0)30 231 6977.

Als sponsor kunt u extra opvallen tijdens de WindDays. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u bedacht. Maar we staan zeker ook open voor uw ideeën rondom sponsoring. Neem voor meer informatie contact op met CRM Manager Daniëlle Veldman van NWEA via: info@winddays.com of +31 6 54 73 29 61.

 

Wind: Europe’s future energy supply

Windenergie is klaar voor de toekomst en neemt straks een groot deel van de stroomvoorziening van Europa voor haar rekening. Hoe ziet die toekomst eruit en welke bijdrage levert de Nederlandse windsector? WindDays 2018 biedt hét platform om elkaar te ontmoeten en de toekomst van wind als integraal onderdeel van de energievoorziening te bespreken! Houd de website en uw mail in de gaten voor de alle informatie over het programma en de sprekers.