Met 70 standhouders, 2500 bezoekers en een baanbrekend programma is de WindDays hét windenergie evenement in Nederland. Meer dan 80 sprekers delen tijdens 30 parallelsessies hun kennis en ervaringen omtrent de laatste ontwikkelingen in de windsector.

Wilt u als windenergie professional ook profiteren van deze nieuwe inzichten?

André Kuipers opent de WindDays 2018

Tijdens de openingssessie vertelt André Kuipers over zijn ervaringen als astronaut. Met het ruimtestation vloog hij 16 keer per dag een rondje rond de aarde. Vanaf daar waren de mondiale uitdagingen waar we met zijn allen voor staan, zoals klimaatverandering, ontbossing en de gevolgen van verstedelijking, goed zichtbaar. Zijn motto: steek nooit een stok in je eigen wiel. Oftewel: hoe klein de kans om iets te bereiken ook lijkt te zijn, laat deze nooit varen. We staan met zijn allen voor grote uitdagingen, maar als we gaan waar niemand ooit is gegaan creëren we kansen die ons verder brengen.

Naast André Kuipers geven ook vooraanstaande bedrijven, overheden en organisaties hun visie op de energievoorziening van de toekomst en de rol van windenergie bij de realisatie van (inter)nationale klimaatdoelen.

Verzilver zakelijke kansen tijdens het conferentie diner

Wilt u uw netwerkinspanningen van de eerste dag van de WindDays naar een hoger plan tillen? Het besloten conferentie diner biedt u de kans om mogelijke zakenpartners in een vertrouwde setting te leren kennen en zo ideeën tot bloei te laten komen. Voor slechts 100 euro bent u aanwezig en kunt u genieten van een heerlijk diner met uitstekende netwerkmogelijkheden. Het diner vindt plaats op 13 juni in het WTC Rotterdam. Er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

Heeft u al een stand geboekt?

Laat zien wat uw bedrijf de windsector te bieden heeft met uw stand op de beursvloer. Vind nieuwe leads en onderhoud uw huidige relaties op de Nederlandse windenergiemarkt. Ruim 70% van de vierkante meters is al geboekt en meeste grote stands zijn al vergeven. Wees er dus snel bij als u een stand wil boeken!

Download hier meer informatie over de beursmogelijkheden of neem contact op met ons beursteam (exhibition@winddays.com; +31 30 231 6977) om samen te kijken welke plek voor u het meest geschikt is.