Deze week zijn we gestart met de verkoop van de beursvloer voor de WindDays 2019, en het gaat meteen hard! O.a. GE Renewable EnergyNordex Group, Vestas, Certion en, de allereerste boeker van dit jaar, IX Wind zijn er weer bij, en er staan ook nog een aantal grote partijen in optie!

Wat is er dit jaar veranderd?

Na de afgelopen editie hebben we, met de feedback van de standhouders in de hand, nog eens kritisch gekeken naar de WindDays. Dit heeft ertoe geleid dat we een aantal belangrijke veranderingen hebben doorgevoerd voor de standhouders:

  • Zo is de beursvloer dit jaar versimpeld, met in het midden van de vloer extra aandacht voor de grotere stands, en daar rondom een ring van kleinere stands.
  • Bieden we meer gratis toegangspassen aan (2 dagpassen per vierkante meter aan stand), waardoor het voor u als standhouder ook makkelijker is om uw eigen netwerk uit te nodigen.
  • En hebben we de vroegboekkorting in het leven geroepen. NWEA-leden kunnen t/m 28 februari een stand boeken met korting!

Mogen wij u ook weer verwelkomen op het netwerkevenement van de Nederlandse windsector op 12 & 13 juni in het WTC Rotterdam? Boek dan snel uw stand via ons online portaal (hier), of neem contact op met Erik van Diest voor meer info.