Voor achtergronden bij nieuws uit de energiewereld is Remco de Boer dé man. In zijn eigen podcast ‘Studio Energie’ diept hij wekelijks met interessante gasten actuele onderwerpen uit die spelen in de energiewereld (zoals deze aflevering van afgelopen jaar over subsidievrijer tenders bij Wind op Zee met Hans Timmers). Tijdens de WindDays doen wij dit natuurlijk al in onze eigen sessies, maar sommige onderwerpen verdienen het om ook met een breder publiek gedeeld te worden. Een publiek buiten de WindDays.

Studio WindDays

Om dit voor elkaar te krijgen bouwen wij een tijdelijke podcast studio op de beursvloer van de WindDays. Tijdens de WindDays zal Remco de Boer vanuit hier achtergronden brengen bij de belangrijkste onderwerpen van de WindDays in ‘Studio WindDays’.

In Studio WindDays praat Remco verder met sprekers en spelers uit de sector over de onderwerpen die spelen. Denk bijvoorbeeld aan vraagontwikkeling en de ontwikkelingen van het energiesysteem. Deze podcasts zullen wij gedurende de dagen uploaden en zullen na afloop van de conferentie voor iedereen beschikbaar zijn.

Gedurende de opnames van de podcasts zal er voor een select publiek de mogelijkheid zijn om hierbij live aanwezig te zijn. De podcaststudio bevindt zich aan de rand van de beursvloer.

Programma

Naast Studio Energie zal Remco ook de opening en het slot van de conferentie voor zijn rekening nemen als moderator. Wij kijken erg uit naar zijn bijdragen!

Remco de Boer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de energiewereld, volg Remco de Boer online via Twitter en LinkedIn.