Dit mag u zeker niet missen: de WindDays op 13 en 14 juni 2018 in het WTC Rotterdam! NWEA en TKI Wind op Zee nodigen u van harte uit voor de tweedaagse conferentie en beurs met dit jaar als thema

Wind: Europe’s future energy supply

Val extra op

De WindDays beurs en conferentie bieden een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Door sponsor te worden van de WindDays geeft u uw bedrijf veel exposure. U kunt bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het programma of speciale evenementen en op die manier opvallen. Elke sponsormogelijkheid biedt een mooi platform om uw marketinginzet te maximaliseren.

Neem contact op met CRM Manager Daniëlle Veldman van NWEA (info@winddays.com; +31 6 54 73 29 61) om de verschillende mogelijkheden te bespreken en het meest geschikte sponsorpakket voor u te samen te stellen.

Ontmoet nieuwe klanten

Laat zien wat uw bedrijf de windsector te bieden heeft door aanwezig te zijn op de beursvloer. Vind nieuwe leads en onderhoud uw huidige relaties op de Nederlandse windenergiemarkt. De helft van de vierkante meters is al geboekt en meeste grote stands zijn al vergeven. Onder andere Siemens Gamesa, Marin, Enercon, Prowind, OutSmart, ECN, Orsted en VENSYS hebben hun stand al geboekt.

Wees er dus snel bij als u nog een stand wil boeken! Download hier meer informatie over de beursmogelijkheden of neem contact op met ons beursteam (exhibition@winddays.com; +31 30 231 6977) om samen te kijken welke plek voor u het meest geschikt is.

De thema’s van de sessies zijn bekend!

André Kuipers is een van de sprekers tijdens de WindDays 2018. Met zijn unieke ruimtereis ervaringen werpt hij een frisse blik op de toekomstige energievoorziening. Enkele thema’s die in het programma aan bod komen zijn het Energieakkoord 2.0, technologische uitdagingen voor de energietransitie, hergebruik van gebruikte windturbines, offshore windbeleid en tenders in 2018 en 2019 en energielandschappen. De komende weken wordt het programma verder ingevuld. Houd de website en uw mail in de gaten voor meer nieuws over het programma!